Title Image

Online interieuradvies

Online interieuradvies

In tijden van lockdown is gebleken dat interieuradvies ook perfect online kan gebeuren.

Bij een online interieuradvies krijg je exact hetzelfde complete interieuradvies en verslag, alleen is de afspraak online, via video (Team, Zoom, Whatsapp, Facetime) en worden er foto’s en plattegrondjes vooraf opgestuurd, zodat ik dit al kan bestuderen.

Het voordeel van deze afspraak online is, dat deze op korte termijn kan worden ingeboekt, tegenover een fysieke afspraak, waarbij de agenda soms al lang op voorhand vol staat.

Op deze manier heb ik ook klanten uit het buitenland met hun interieur geholpen, zoals bijvoorbeeld een vakantiehuis in Spanje, of mensen in het hoge noorden van Nederland. Je hoeft dus niet in mijn regio te wonen om een interieuradvies van mij te krijgen.

 

Hoe gaat het interieuradvies in zijn werk?

 

Bij een interieuradvies stuurt u eerst foto’s en plannen van de ruimtes per mail, daarna plannen we een afspraak in om te videobellen. Dit kan via Whatsapp, Facetime, Teams of Zoom.

We bespreken tijdens de online afspraak dan alle pijnpunten van de woning, welke veranderingen u wenst of als het om nieuwbouw gaat bekijken we de ruimtes met hun functies en de woonwensen. Net zoals bij een gewoon interieuradvies.

 

Wat krijg ik bij een online interieuradvies?

U krijgt interieuradvies wat betreft opstelling, indeling, kleuren en materialen, meubelen (met afmetingen en prijzen), et cetera.  Ook schetsen van bijvoorbeeld een opstelling, om zaken te verduidelijken zitten hierin begrepen.
Ook een volledige werkbeschrijving en kleurenschema van het gegeven advies.

Wat ook heel fijn is, dat personal shopping (begeleiding bij meubelaankoop) van alle voorgestelde meubelen inbegrepen is bij het online interieuradvies, indien gewenst.

 

Een uitgewerkte interieurplattegrond en 3D-tekeningen zitten hierin niet inbegrepen. Indien u een compleet ontwerpplan wenst kunt u het best kiezen voor een interieurontwerp.

Voor meer informatie kunt u mij contacteren.

Een online interieuradvies ter plaatse komt op €450 (excl. BTW).