Title Image

Interieuradvies

Interieuradvies

Om interieurarchitectuur toegankelijk te maken voor iedereen, heb ik het interieuradvies in het leven geroepen.
Een compleet advies van een interieurarchitect waarin u voor uw woning alle advies krijgt die u nodig heeft om veranderingen te doen. U krijgt tips en tricks en de regels van de interieurarchitectuur worden toegepast in uw woning door het uitgebreide advies dat u krijgt.

Bij een interieuradvies maken we een afspraak en u krijgt direct interieuradvies wat betreft opstelling, indeling, kleuren en materialen, meubelen, et cetera.  Ook schetsen van bijvoorbeeld een opstelling, om zaken te verduidelijken zitten hierin begrepen.
Achteraf krijgt u een volledige werkbeschrijving en kleurenschema van het gegeven advies. Wat ook heel fijn is, dat personal shopping (begeleiding bij meubelaankoop) van alle voorgestelde meubelen inbegrepen is bij het interieuradvies, indien gewenst. Een interieuradvies ter plaatse komt op €550 (excl. BTW).

Een uitgewerkte interieurplattegrond en 3D-tekeningen zitten hierin niet inbegrepen. Indien u een compleet ontwerpplan wenst kunt u het best kiezen voor een interieurontwerp.

Voor meer informatie kunt u mij contacteren.

Tanja Brandt Binnenhuisarchitect

Nieuw! Online interieuradvies

Bij een online interieuradvies krijg je exact hetzelfde complete interieuradvies en verslag, alleen is de afspraak online.

Het voordeel van deze afspraak online is, dat deze op korte termijn kan worden ingeboekt, tegenover een fysieke afspraak, waarbij de agenda soms al lang op voorhand vol staat.